TJÄNSTER
Bygg & Anläggning Kontrollmätningar Skanning & Scan2BIM Maskinstyrningssupport Projekteringsmätningar Volymberäkning Drönare
  PROJEKT
Sergelstaden Forskaren Albano Friends Arena
  OM OSS
Historia Policy Jobba hos oss Kontakt
  LOGGA IN
Mätkonsult Kontroll.XYZ

Logga in på Mätkonsult Logga in på Kontoll.xyz

Svenska English Polskie

Bygg- & Anläggningsmätning

Mätkonsult har arbetat med bygg- och anläggningsmätning i över 30 år. Från dag ett har vi strävat efter att alltid lära oss mer och ta till oss av det senaste inom teknisk utveckling. Som kund hos oss kan du vara trygg med att anlita en kompetent och erfaren organisation. Vår affärsidé är att utföra mätuppdrag med största precision på effektivaste sätt, anpassat efter varje kunds specifika behov och projekts förutsättningar.

 

Korrekt mätning är en förutsättning för en lyckad byggproduktion. Hamnar någonting fel tidigt i processen uppstår problem längre ner. Mätkonsult är en helhetslösning med kompetens inom bland annat grov- och finutsättning, relationsinmätning, sättningskontroller, maskinstyrning, terrängmodeller och mängdreglering för alla typer av projekt. Mätning är också kommunikation. Viktigt är att ha en dialog med yrkesearbetarna och arbetsledningen så att de får den utsättning de behöver för att kunna arbeta. Lika så att reda ut frågetecken i projekteringen med konstruktörer och arkitekter.

 

Vi tar oss an alla typer av projekt: stomme och stomkomplettering i nyproduktion av hus, ROT-jobb, VA-ledningar, grunder,  villor och infrastrukturprojekt som vägar och broar. Vi klarar av de största byggena liksom de minsta.